Kabelnoord Live TV App beschikbaar voor Android

Geplaatst op 16 juni 2014

De Kabelnoord Live TV App is vanaf nu beschikbaar in de Google Play Store. Klanten met apparaten met een Android-besturingssysteem, zoals Samsung Tab's of smartphones, kunnen de App nu downloaden. Ga direct naar de App in de Google Play Store. Om gebruik te kunnen maken van de App dien je je eenmalig te registreren via het aanmeldformulier voor Live TV op je tablet. Je ontvangt daarna de benodigde 'Mijn Kabelnoord'-inlogggegevens per post. Let op, je hebt minimaal een basisabonnement i.c.m. KNID Basis of 3in1 Small abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van de App.

De meest verkochte Android-apparaten ondersteunen de Kabelnoord Live TV App. Het kan echter voorkomen dat jouw apparaat niet geschikt is om de App door te geven, bijvoorbeeld omdat jouw tablet de hoogwaardige streams niet kan tonen. De meest eenvoudige manier om te kijken of jouw tablet of smartphone de Kabelnoord Live TV App ondersteunt is door te kijken of de App voor je beschikbaar is in de Google Play Store. Als je hem kunt downloaden, dan wordt hij hoogstwaarschijnlijk ondersteunt door jouw apparaat.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het Servicecentrum van Kabelnoord, te bereiken via tel. 0519-701 701, optie 2.