Kijkdag groot succes!

Afgelopen zaterdag gaf Kabelnoord de aftrap voor de ‘Oktober Kijkmaand’ met haar allereerste ‘Kijkdag’. Honderden Noordoost -Friezen kwamen langs om een kijkje achter de schermen te nemen in het bedrijfspand van Kabelnoord. De populaire tv-zenders HBO, FOX 24kitchen, Discovery, TLC, JimJam, Animal Planet, PebbleTV, Nick Jr. en Film1 gaven op bijzondere wijze invulling aan het programma. De lokale omroep RTV NOF maakte een uur live radio vanuit een speciale radiostudio in het Kabelnoordpand.

Activiteiten voor jong en oud
Vooral de meet & greets met Dora en Bob de Bouwer trokken enorm veel bekijks. De schminksters van Animal Planet toverden de aanwezige kinderen om tot hun lievelingsdier, vervolgens konden ze op de foto voor het opgestelde greenscreen. Op de trampoline werden gekke capriolen uitgehaald om een stoere foto te laten maken. De schiettent van het populaire HBO en de stijlmaker van vrouwenzender TLC waren vooral in trek bij de aanwezige papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. De heerlijke poffertjes, kookboeken van TV-kok Rudolph van 24kitchen en de popcorn van Film1 waren niet aan te slepen.

Smullen van de verschillende TV pakketten
Inwoners van Noordoost-Friesland die de Kijkdag hebben gemist, niet getreurd: Tijdens de ‘Oktober Kijkmaand’ kunnen alle Kabelnoord-abonnees genieten van het extra TV aanbod van Kabelnoord. De pluspakketten; +Internationaal, +Avontuur en +Familie, worden beurtelings open gesteld. Tot 10 oktober kijken alle digitale kijkers gratis naar + Internationaal, met hierin de best bekeken Europese zenders. Vanaf 10 oktober is het de beurt aan +Avontuur, het pakket dat bol staat van de actie en criminaliteit. Ook zitten in dit pakket de natuur- en reiszenders. Van 21 oktober tot het einde van de maand is het de beurt aan +Familie. Dit populaire gezinspakket bevat alle kinderzenders. Onder andere: BabyTV, Nick Jr. en PebbleTV. Heerlijke televisie voor de herfstvakantie.

Benieuwd naar de foto’s en de prijswinnaars?
Kabelnoord kijkt terug op een prachtige Kijkdag. De enorme opkomst en het enthousiasme van jong en oud hebben ons erg goed gedaan. Benieuwd naar een sfeerimpressie van de Kijkdag? Op de Kabelnoord Facebookpagina ( http://facebook.com/kabelnoord )  worden deze week alle foto’s geplaatst. De prijswinnaars van de speurtocht en de moeilijke Ogen-quiz krijgen deze week persoonlijk bericht. Houd telefoon en e-mail in de gaten!

Deel deze pagina