Kijk gratis naar Stingray DJAZZ

Geplaatst op 3 juli 2017

Stingray DJAZZ is in de zomermaanden juli en augustus gratis te bekijken voor alle HD-kijkers in Kabelnoord-gebied! Maak je gebruik van HD-apparatuur om digitale televisie van Kabelnoord te ontvangen? Stem je televisie dan af op kanaal 355. Stingray DJAZZ HD is de enige televisiezender ter wereld die 24 uur per dag volledig gewijd is aan jazz en aanverwante genres als soul, blues en funk. 

De zomer is de beste tijd van het jaar om te genieten van muziekfestivals. En daarop mag jazzmuziek natuurlijk niet ontbreken! In heel Europa worden iedere zomer tientallen jazzfestivals gehouden. Stingray DJAZZ brengt deze zomer graag de festivalsfeer je huiskamer binnen. Het belangrijkste voor ons is dat je deze zomer ontspant en lekker relaxed vanuit je huiskamer geniet van onze specials en premières. Daarom geven Stingray DJAZZ en Kabelnoord jou de mogelijkheid om je eigen Fatboy Lamzac te winnen! Zo kun je deze zomer heerlijk onderuit zakken tijdens een festival, in je achtertuin, op het strand of op de camping! Wil je kans op maken op een Fatboy Lamzac? Beantwoord dan de volgende prijsvraag:

Let op: de winnaars van de onderstaande prijsvraag zijn inmiddels ingelicht. 

Welke artiest komt niet voorbij op Stingray DJAZZ HD?
A ) Aretha Franklin
B ) Miles Davis
C ) Charlie Parker
D ) John Mayer

Ben jij Kabelnoord-abonnee? Stuur dan jouw antwoord (met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer) vóór maandag 31 juli 2017 naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. De winnaars ontvangen uiterlijk 7 augustus aanstaande telefonisch bericht van Kabelnoord.