HBO GO nu ook bij Kabelnoord

Vanaf vandaag hebben klanten van Kabelnoord en Stichting Kabelnet Veendam (SKV) met een abonnement op HBO toegang tot de streamingservice HBO GO. Met behulp van deze dienst, dat standaard onderdeel van het HBO-pakket is, geniet de kijker van de nieuwste series en de grootste films op computer, laptop, tablet en smartphone. HBO GO maakt het voor abonnees mogelijk om afleveringen van hitseries als Game of Thrones - waarvan momenteel het derde seizoen te zien is - al een paar uur na de Amerikaanse uitzending in Nederland te bekijken: met ondertiteling, zonder reclameonderbrekingen.

Het aanbod op HBO GO bestaat uit de nieuwste series waaronder het derde seizoen van Game of Thrones en de gloednieuwe serie Mistresses, de grootste films - met o.a. Take This Waltz en Wrath of the Titans - aangevuld met veelbesproken documentaires zoals het tiendelige The Untold History of the United States. Daarnaast zijn van bepaalde series - waaronder bekroonde HBO-klassiekers als The Sopranos, Sex and the City en The Wire - alle seizoenen non-stop beschikbaar op HBO GO. Programma’s zijn zodoende overal, altijd en onbeperkt beschikbaar voor klanten met een abonnement op HBO.

HBO-klanten van Kabelnoord zijn per brief geïnformeerd. Meer vragen over dit onderwerp? Bel met het klantencentrum van Kabelnoord op 0519-701 701, optie 1.

Ook HBO & HBO GO ontvangen? Bestel dan het HBO-pakket!

Deel deze pagina