Regisseer jouw Olympische Spelen 2016 via HbbTV

Geplaatst op 11 augustus 2016

De Olympische Spelen in Rio zijn in volle gang. Tot eind augustus kun je de belangrijkste momenten van de spelen live volgen op bijvoorbeeld NPO1 en de Duitse publieke omroep ARD (kanaal 110). Wist je dat je met Digitale Televisie van Kabelnoord veel extra beelden kunt bekijken? Je kunt zelf bepalen naar welke Olympische sporten je kijkt!

Maak je gebruik van Digitale Televisie van Kabelnoord en is je toestel HbbTV geschikt? Dan kun je de Olympische Spelen nog uitgebreider volgen via de extra livestreams van bijvoorbeeld de NOS. De televisie dient hiervoor verbinding te hebben met internet. Diverse televisiemodellen van 2013 of jonger zijn HbbTV geschikt. Benieuwd of jouw televisie HbbTV geschikt is? Raadpleeg de handleiding van je televisie of informeer bij een Kabelnoord Verkooppunt in de buurt. Wanneer de HbbTV functionaliteit op je toestel is ingeschakeld, zie je tijdens het zappen een rood balletje in beeld verschijnen. Door vervolgens op de rode HbbTV-knop van je afstandsbediening te drukken, ga je naar de online omgeving van de zender. Regisseer je eigen Olympische Spelen!

Uiteraard geeft Kabelnoord ook HbbTV door voor veel andere televisiezenders. Bekijk hier de digitale zenderlijst voor het complete overzicht.