Maak kans op concertkaartjes voor de Helden van de Top2000 editie 2015

Geplaatst op 24 november 2015

Ook dit jaar wordt de Top2000 weer uitgezonden op Radio2. Deze week kun je jouw favoriete nummers kiezen en je stemlijst doorgeven. In het kader van de 'stemweek' voor de Top2000 hebben wij deze week een leuke prijsvraag. We mogen hierbij namens NPO tweemaal twee kaarten weggeven voor het Helden van de Top2000-concert op 16 december a.s. in de Heineken Music Hall - Amsterdam.

 

PRIJSVRAAG

 

 

"Welk nummer is jouw ultieme Top2000 nummer 1 en waarom?"

 

Beantwoord bovenstaande vraag zo volledig mogelijk in een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl en vermeld je adresgegevens. We verloten de kaarten onder onze klanten. Je kunt meedoen tot en met 6 december 2015. Volgende week krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

 

OVER HET CONCERT
Helden van de Top2000 is het nieuwe, muzikale evenement van de Top 2000. Een concert waar Nederlandse artiesten de allerbeste liedjes van hun eigen muzikale helden van de Top 2000 spelen. Op woensdagavond 16 december zal de Heineken Music Hall in Amsterdam het decor zijn van de eerste editie van een bijna 3 uur durende live show, waarin onder meer artiesten als Marco Borsato, Jett Rebel, VanVelzen, Claudia de Breij, Frank Boeijen en DI-RECT optreden. De presentatie is in handen van NPO Radio 2 DJ's Gerard Ekdom en Gijs Staverman. Tijdens het concert komen vrijwel uitsluitend wereldhits voorbij van artiesten die vijf of meer noteringen hebben behaald in de Top 2000. Zij spelen een prominente rol in de lijst en vormen het uitgangspunt van de avond. Dus een waar spektakel op de muziek van o.a. Queen, U2, The Beatles, Prince, The Police en The Rolling Stones. Voor meer info en kaartverkoop, zie: www.heldenvandetop2000.nl