Win kaarten voor het Zandvoort Masters - weekend

Geplaatst op 5 juli 2016

Kom kijken tijdens het Zandvoort Masters-weekend naar de wereldberoemde race waarin de beste Formule 3-coureurs van Europa de strijd met elkaar aangaan voor de titel `Masters of Formula 3`. Daarnaast wordt het evenement rijkelijk aangevuld met de meest bloedstollende GT kampioenschap, de Blancpain GT Sprint Series en nog veel meer (inter)nationale raceseries. Een weekend vol brute GT’s en mooie gevechten!

 

Wil jij dit spektakel niet missen, doe dan mee:

Speciaal voor alle abonnees van Kabelnoord stelt Motors TV in samenwerking met Circuit Park Zandvoort toegangskaarten beschikbaar voor de Zandvoort Masters op Circuit Park Zandvoort voor 19 – 21 augustus!

Om kans te maken op deze unieke tickets, beantwoord de onderstaande prijsvraag:

Prijsvraag

Wanneer was de eerste editie van de Masters?

a) 2009

b) 1991

c) 1990

Stuur je reactie uiterlijk vóór maandag 1 augustus naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl, onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer.  

Door Motors TV worden uit alle goede inzendingen 5 winnaars getrokken. Motors TV neemt telefonisch contact op en de winnaars ontvangen elk 2 toegangskaarten inclusief toegang tot de paddock en een parkeerkaart voor een parkeerplek op het terrein!

Motors TV is te ontvangen in pluspakket Avontuur op kanaal 302.

Over Motors TV

Motors TV is hét motorsport kanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsport evenementen in Europa. Van maart tot oktober zijn er vrijwel ieder weekend LIVE evenementen te volgen. De belangrijkste hiervan zijn voorzien van Nederlands commentaar door bekende motorsportjournalisten.