Win een tijgerworkshop

Geplaatst op 4 januari 2018

Vanwege de Big Cat Month mag Kabelnoord in samenwerking met Nat Geo Wild een aantal tijgerworkshops bij Stichting Leeuw weggeven. Stichting Leeuw is een opvangcentrum in Nederland waar katachtige roofdieren in nood worden opgevangen en worden voorbereid op een terugkeer naar de natuur. Om deze wilde belevenis te kunnen winnen, beantwoord je de volgende vraag en mail je deze naar prijsvraag@kabelnoord.nl.

Hoeveel tijgers leven er vandaag de dag in het wild?

  • Minder dan 2.000
  • Ongeveer 4.000
  • Meer dan 10.000

De winnaars van de tijgerworkshop worden in de maand februari door ons bekend gemaakt. Zij ontvangen een unieke code zodat ze online zelf de prijs kunnen verzilveren en een afspraak kunnen maken voor een tijgerworkshop.

Tijgerworkshop

Maak kans op een reis naar Zuid-Afrika

Naast de tijgerworkshops van Stichting Leeuw verdeelt National Geographic 1 hoofdprijs over alle deelnemers aan deze winactie. De hoofdprijs is een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika waarbij de winnaar een actieve bijdrage levert op het Wildlife Sanctuary van Kevin Richardson, alias de “Lion Whisperer”. Een week lang loop jij met het vrijwilligersteam tussen leeuwen, luipaarden en hyena’s en help je actief mee met het verzorgen van deze dieren. Geniet jij van wildlife, het buitenleven en dierenwelzijn, ben je bereid om hiervoor je handen vies te maken en wil je kans maken op deze unieke ervaring? Kijk dan hier: Maak kans op een reis naar Zuid-Afrika.