Win driemaal twee tickets voor het theater

Samen met HumorTV 24 organiseert Kabelnoord een prijsvraag voor haar klanten. Je maakt met het juist beantwoorden van onderstaande vraag kans op twee tickets voor drie (!) verschillende voorstellingen in het theater van jouw keus. HumorTV selecteert de voorstellingen speciaal voor jou!

Prijsvraag:
'Op HumorTV 24 zie je altijd het nieuwste Nederlands cabarettalent! Welke cabaret-talenten verwelkomde HumorTV afgelopen seizoen met een 1e plaats op de volgende festivals; Het Amsterdam Kleinkunst Festival, Het Leids Cabaretfestival en Het Groninger Studenten Cabaret Festival?’

Zo doe je mee:
Stuur je antwoord op bovenstaande vraag in een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl en vermeld als onderwerp 'prijsvraag HumorTV 24'. Zet naast het antwoord ook je volledige naam- en adresgegevens in het bericht. Je kunt meedoen t/m 20 september 2013*. Winnaars krijgen in week 39 persoonlijk bericht. 

 Let op, alleen Kabelnoord-klanten maken kans op de prijs.

 

*op onze krantenpagina in de huis-aan-huis van 04-09-2013 staat vermeld dat meedoen aan de prijsvraag tot 10 september kan, dit moet 20 september zijn.

 

Deel deze pagina