RTL Telekids komt naar de Kabelnoord KidsRun

Geplaatst op 17 maart 2015

Dokkum - RTL Telekids komt op zaterdag 21 maart aanstaande naar de Kabelnoord Kidsrun in Dokkum! Van 11.30 uur tot 14.30 uur pakt RTL Telekids uit met een swingende discoshow bij de Bonifatiuskapel aan het parcours van de Kabelnoord KidsRun. Kom jij ook? De RTL discoshow is gratis voor iedereen en je maakt kans op leuke prijsjes. De Kabelnoord KidsRun is onderdeel van de Bonifatiusloop. Maar liefst 250 basisschool leerlingen uit groep 1 t/m 8 uit Noordoost Friesland hebben zich al ingeschreven en rennen mee tijdens de Kabelnoord KidsRun. Hiermee halen ze geld op voor de goede doelen: Stichting Anak & Clowns4Care.

De Telekids Discoshow
De Telekids Discoshow is een 3-uur durende all-in show waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show zijn er Telekids spelletjes waarbij er originele Telekids prijzen te winnen zijn. Naast de DJ zijn er ook twee Telekids promomeiden die meedansen met de aanwezige kinderen. Ook zin in een swingend feestje? Kom aanstaande zaterdag naar Dokkum!

Wil jij RTL Telekids thuis op je TV?
RTL Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8. Deze vrolijke kinderzender zendt series, shows en films uit voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen de kinderen genieten van vertrouwde Telekids programma’s zoals: Bibaboerderij, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington, Ernst & Bobbie, Bobo, Jungle Club en Green-Kids. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt. Wil je RTL Telekids 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen ontvangen? Kies dan voor het pluspakket Familie bij Kabelnoord. RTL Telekids ontvang je dan op kanaal 209.