Maak kans op 1 van de 3 Smart TV's

Geplaatst op 1 oktober 2015

Prijsvraag Kijkmaand 2015 is afgelopen. Je kunt niet meer inzenden.

In de Kijkmaand is er een prijsvraag voor al onze klanten. Door het insturen van een idee voor Smart (slim) televisiekijken in de toekomst maak je kans op 1 van de 3 Samsung Smart TV's. De deskundige jury kiest in de eerste week van november drie prijswinnaars.

Verzin een toepassing voor Smart Televisiekijken
Televisiekijken doen we allemaal. Met de moderne technieken zoals Hbb TV en apps op je Smart TV zijn er al oneindig veel mogelijkheden voor slim televisiekijken. Een andere invalshoek van televisiekijken is televisie als 'wachtverzachter'  in de wachtkamer bij de dokter, of televisie als entertainment gedurende een vliegreis. Je kunt televisiekijken op je tablet met de Live TV app, of op je portable dvd-speler in de auto. De mogelijkheden zijn oneindig... Kun jij een toepassing verzinnen voor televisiekijken die slim en toekomstbestendig is? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

Meedoen
Stuur je idee voor 1 november 2015 naar Kabelnoord. Je mag je idee knutselen, uitschrijven of digitaal vormgeven. Het maakt ons niet uit hoe groot of klein het is, alle verzinsels zijn welkom. Je kunt je creatie langsbrengen bij het Klantencentrum van Kabelnoord, per post of per e-mail inzenden. Begin november kiest onze jury de winnaars. We geven drie Samsung Smart TV's weg aan de drie beste inzendingen. 

 

 

Let op: over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Kabelnoord mag inzendingen delen in haar communicatie. Deelname is voorbehouden aan klanten, d.w.z. aan bewoners van adressen waarop een Kabelnoord-aansluiting actief is. Inzendingen moeten op 1 november 2015 bij Kabelnoord binnen zijn.