Kijkmaand 2013

Oktober is traditiegetrouw de Kijkmaand bij Kabelnoord. Dit jaar starten we groots met de Kabelnoord Kijkdag op zaterdag 5 oktober. Daarnaast hebben we nog wat kijkspecials:

Zenderpakketten open
We zetten beurtelings onze pluspakketten +Internationaal, +Avontuur en +Familie open. Tot 10 oktober kijken alle digitale kijkers gratis naar + Internationaal, met hierin de best bekeken Europese zenders. Vanaf 10 oktober is het de beurt aan +Avontuur, het pakket dat bol staat van de actie en criminaliteit. Ook zitten in dit pakket de natuur- en reiszenders. Van 21 oktober tot het einde van de maand is het de beurt aan +Familie. Dit populaire gezinspakket bevat alle kinderzenders. Onder andere: BabyTV, Nick jr en PebbleTV. Heerlijke televisie voor de herfstvakantie. 

Acties
Onze premiumpakketten komen in de Kijkmaand met de acties. Zo is Film1 samen met Sport1 verkrijgbaar voor € 7,50 per maand gedurende de eerste drie maanden. Bekijk de najaarsactie van Film1 en Sport1. Ook komt FOX Sports Eredivisie met een super-aanbod in combinatie met de Telegraaf en Plus supermarkt.

Thema
Het thema van deze Kijkmaand is 'Smullen maar'. Naast de vele lekkernijen die verkrijgbaar zijn op de Kijkdag komt Kabelnoord ook via social media met diverse kijk- en eettips. Programma's en snacks om van te smullen. Geef je ogen de kost tijdens de Kijkmaand! Veel plezier!

 

Volg Kabelnoord op twitter met @Kabelnoord_  en op Facebook http://facebook.com/kabelnoord 

Deel deze pagina