Maak kans op kaarten voor Gaia by Luke Jerram!

Maak kans op kaarten voor Gaia van Luke Jerram!

Geplaatst op 7 juni 2022

In de vakantieperiode waan je je in Frankrijk, Spanje en Duitsland en je hoeft er de deur niet voor uit. Thuisblijvers zien ‘een wereld’ aan gratis tv zenders bij Kabelnoord! Van 1 juli t/m 31 augustus kijk je gratis naar Kabel Eins, TVEi en France24. En wil je ook een werelds uitstapje maken? Doe dan mee aan de actie!

Met Kabelnoord haal je de wereld in huis

Vanaf 1 juli a.s. kun je gratis kijken naar Kabel Eins, TVEi en France24. De Duitse zender Kabel Eins vind je op kanaal 118. De zender zendt oudere films en series uit. De Spaanse zender TVEi vind je op kanaal 162. Hier vind je een mix van de programmering van de binnenlandse Spaanse tv-zender TVE La Primera en TVE La 2. Nieuws, Spaanse en Latijns- Amerikaanse films, amusement, soaps, sport, magazines, muziek en meer. De Franse nieuwszender France24 vind je op kanaal 404. Hier kijk je 24/7 naar het actuele Franstalige nieuws. Liefhebbers kunnen deze zenders blijven ontvangen door in Mijn Kabelnoord het Internationaal pakket te bestellen.

Gratis naar Gaia van Luke Jerram

In Theaterkerk Nes is tot 11 juni a.s. het levensgrote kunstwerk, een 7 meter doorsnede van onze planeet, te bewonderen. Het kunstwerk is als een spiegel voor onze huidige samenleving. Gaia laat zien hoe alle samenlevingen met elkaar verbonden zijn en laat ons nadenken over de vraag: Hoe gaan we met onze aarde om?

Wil je je laten verwonderen en kans maken op gratis toegangskaarten (geldig op zaterdagmiddag 11 juni a.s. om 13.30 uur)? Stuur dan vóór 9 juni 2022 een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en waarom we jou kunnen verblijden met gratis toegangskaarten. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web