Maak kans op kaarten voor de Paardendagen

Maak kans op kaarten voor de Paardendagen

Geplaatst op 25 juli 2022

- Deze actie is inmiddels gesloten. Alle winnaars zijn persoonlijk geïnformeerd door Kabelnoord -
Van 28 t/m 30 juli 2022 zijn de Paardendagen in Driezum-Wâlterswâld. Klanten van Kabelnoord maken kans op gratis vrijkaarten voor de Boerendag op zaterdag 30 juli aanstaande. Hieronder lees je hoe je mee doet.

Maak kans op vrijkaarten voor de Boerendag
Ben je klant bij Kabelnoord en wil je kans maken op twee vrijkaarten voor de Boerendag? Stuur dan vóór dinsdag 26 juli 2022, 15.00 uur een e-mail met je naam, adresgegevens en telefoonnummer naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl. Onder alle deelnemers verloten we gratis toegangskaarten. Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd.

Dit kun je verwachten van de Paardendagen:
Op donderdag 28 juli start het programma met het verkennen van de hindernissen en de nacht van de Paardendagen met optredens van Lytse Hille en Johnny de Vries. Vrijdag 29 juli is het Open Fries Kampioenschap Paardenmarathon. ’s Avonds is er livemuziek in de feesttent. Zaterdag 30 juli staat in het teken van de Boerendag met een boerenmarkt, foodtrucks, een kinderplein, oude ambachten, oldtimers, theater, muziek en demonstraties. Kijk op de website van de Paardendagen Driezum-Wâlterswâld voor meer informatie.

Voor en door de regio
Dit jaar steunt Kabelnoord de Paardendagen Driezum-Walterswâld. Het evenement wordt jaarlijks opgezet met hulp van ruim 200 vrijwilligers uit de regio en trekt duizenden bezoekers.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web