Lustrum voor Kijkmaand

Geplaatst op 1 oktober 2015

Kijkmaand 2015

Het is Kijkmaand bij Kabelnoord. Dit jaar is het de vijfde keer dat oktober bij ons in het teken staat van televisiekijken. In de Kijkmaand worden de digitale pluspakketten uitgelicht met freeviews en gelden er kortingen tot meer dan 70% op diverse abonnementen. Ook wordt er huis-aan-huis een speciale krant bezorgd. Daarnaast ontvangen klanten die nog geen digitale televisie kijken in week 42 een bon voor overstapkorting.

Freeviews
Om klanten kennis te laten maken met de zenders uit de eigen zenderpakketten van Kabelnoord, worden deze pluspakketten beurtelings opengesteld. Achtereenvolgens zijn de pluspakketten Internationaal, Avontuur, Familie en HD+ te zien. Kinderzender-pakket Familie staat in de herfstvakantie open, een leuk extraatje voor alle gezinnen. Bekijk de inhoud van de zenderpakketten in de zenderlijst Digitale zenders.

Vijf jaar Kijkmaand
Om te vieren dat de Kijkmaand vijf jaar bestaat heeft Kabelnoord een speciale wedstrijd uitgeschreven, waarbij klanten kans maken op één van de drie Samsung Smart TV’s. Om kans te maken op een televisie dienen klanten een idee te verzinnen voor smart (slim) televisiekijken in de toekomst. De drie beste ideeën winnen een Samsung Smart TV.

Aanbiedingen
Er geldt 50% korting op Film1 en op FOX Sports Compleet. Nieuwe abonnementen op onze pluspakketten kosten de eerste drie maanden slechts € 1,- per maand. Abonneren kan via deze website, of via de actie-website www.kijkmaand.nl . Voor klanten die nog niet digitaal televisiekijken, komt Kabelnoord in de loop van deze maand met een speciale actie. De overstap naar digitale televisie wordt hiermee extra aantrekkelijk gemaakt.