Wethouder Jouke Douwe de Vries opent tijdelijk Servicepunt Kabelnoord

Servicepunt in Mitselwier

Geplaatst op 25 april 2023

Soms is het fijner om je vragen persoonlijk te stellen, hulp te krijgen of extra informatie in te winnen over een voordelig glasvezelabonnement. Daarom komt Kabelnoord naar je toe! Op vrijdag 26 mei a.s. zijn we tussen 12.00 en 18.00 uur in Veldzicht Mitselwier. Kom je langs?

Dichtbij de mensen

Met het tijdelijke Servicepunt in Mitselwier willen we de drempel verlagen om een vraag te stellen. We bieden razendsnel glasvezelinternet, haarscherpe tv, goedkoop bellen en nóg betere service. Bezoekers van het servicepunt kunnen met al hun vragen bij ons terecht. En bij technische vragen kijkt de monteur gelijk mee of er een oplossing is. We helpen graag! Heb je last van blokjes in beeld, is je wifi niet optimaal of heb je een andere vraag? Kom langs. Natuurlijk kun je ook even bellen of WhatsAppen.

Van en voor de regio

Kabelnoord is van en voor de regio en bestaat al ruim 43 jaar. Het kabelbedrijf is geen buitenlandse investeringsmaatschappij of grote commerciële partij die uit is op het halen van enorme winsten. De aandeelhouders zijn namelijk 4 Friese gemeenten: Noardeast-Fryslân, Dantumadiel, Schiermonnikoog en Ameland. Zij zijn niet uit op het behalen van maximale winst, maar op goede voorzieningen in de regio. Als klant van Kabelnoord zorg je ervoor dat het geld zoveel mogelijk in eigen regio blijft.

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web