Win kaarten voor de afterparty van De Zwarte Lijst

Geplaatst op 11 maart 2014

Van 21 tot en met 28 maart zendt Radio 6 (digitaal kanaal 806, analoge frequentie 98.50 stereo) de Zwarte Lijst uit. Op Cultura24 ( digitaal kanaal 57) worden studiobeelden getoond. Cultura24 staat open voor alle digitale kijkers tijdens de Zwarte Lijst.

Stem op jouw favoriete soul & jazz platen op de website van Radio 6.

Win kaarten voor de Afterparty van de Zwarte Lijst

De Afterparty van De Zwarte Lijst is dit jaar op vrijdag 28 maart vanaf 20:00 uur in Hotel Arena in Amsterdam. Het thema is ‘Dansen op de Zwarte Lijst’. Radio 6 dj’s Corné Klijn, Gerard Ekdom en Giel Beelen draaien tot 01:00 uur de mooiste platen uit de Zwarte Lijst.

Wil jij kans maken op kaarten voor de Afterparty van de Zwarte Lijst?  Stuur dan voor 19 maart een e-mail naar prijsvraag@office.kabelnoord.nl en vermeld hierin met wie én waarom jij naar de Afterparty wilt. Wees creatief! Vermeld tevens je naam en adres.

Kaarten voor de Afterparty van de Zwarte Lijst zijn niet te koop, ze worden alleen verloot door Radio 6 en de deelnemende providers. Bij Kabelnoord maken alleen klanten kans op de kaarten. De prijswinnaars krijgen donderdag 20 maart 2014 een e-mail over hun gewonnen kaarten.