Live TV App voor iOS en Android

Live TV op je tablet-inschrijving

Heb je een TV + internetabonnement bij Kabelnoord? Dan kun je beschikken over de gratis App 'Kabelnoord Live TV'. Met deze App kun je live TV kijken op je tablet en/of smartphone. De App is beschikbaar voor Apple iPad, iPhone en iPod. Download de iOS-versie van de App in de App-store. De Android-gebruikers kunnen de App downloaden in de Google Play Store. Wil je gebruik maken van de Kabelnoord Live TV App? Dan moet je apparaat verbinding hebben met een Kabelnoord internetverbinding (KNID).

Wil je gebruik maken van de Kabelnoord TV App? Schrijf je dan nu in! Enkele dagen na je inschrijving ontvang je je persoonlijke inloggegevens per post. Na het installeren van de Kabelnoord TV App kun je met behulp van je persoonlijke inloggegevens direct live TV kijken op je tablet.

De Kabelnoord TV app werkt op iOS 10.0 of nieuwer, Android OS 4.2. en op de volgende apparaten:

  • iPod touch
  • iPad 
  • iPhone
  • Voor Android geldt dat wanneer je de App kunt downloaden in de Play Store dat je de App hoogstwaarschijnlijk kunt gebruiken

Persoonlijke gegevens

Voer een 10-cijferig nummer in zonder spaties waarop je tijdens kantooruren het beste te bereiken bent.
Voer het e-mailadres in dat je actief gebruikt. Kabelnoord gebruikt dit e-mailadres voor de bevestiging en/of correspondentie.

Kies je apparaat