Ik heb meerdere toestellen thuis, kan ik die blijven gebruiken?

Dat kan. Je kunt gebruik blijven maken van de infrastructuur zoals die bij je thuis ligt: je kunt dus ook in de slaapkamer telefoneren via de kabels die er reeds liggen. Voorwaarde is wel dat de infrastructuur correct is aangesloten. Kabelnoord levert na installatie een werkende telefoonlijn op op één telefoon in jouw huis.

Het aansluiten van overige toestellen op deze werkende lijn is de verantwoordelijkheid van de abonnee zelf. De monteur is bereid hier naar te kijken uit het oogpunt van service, maar dit is geen garantie dat de overige toestellen ook werkend worden achtergelaten door de monteur. Ondersteuning vindt plaats op basis van het principe van best effort delivery.