Wanneer kan ik aan de slag met Kabelnoord TV?

Om gebruik te maken van Kabelnoord TV, dien je je aan te melden via het formulier 'Live TV App'. Wij voeren binnen enkele werkdagen je aanvraag door en je ontvangt daarna van ons je persoonlijke inloggegevens voor onder meer gebruik van Kabelnoord TV. Vervolgens kan je de App installeren op je tablet of smartphone. Het enige wat je dan nog moet doen is je aanmelden met je persoonlijke inloggegevens. Daarna kun je live tv kijken via je tablet. De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.