Is Kabelnoord TV gratis?

Kabelnoord TV is een gratis dienst voor klanten van Kabelnoord die een basisabonnement plus internetverbinding hebben van Kabelnoord. Kabelnoord TV is niet beschikbaar voor klanten met een groot zakelijk internetabonnement. Je dient je wel aan te melden voor gebruik van de dienst. Aanmelden doe je met het formulier 'Live TV App'.

De Live TV App werkt alleen als jouw tablet en/of smartphone verbinding heeft met Kabelnoord internet.