Hoe lees ik mijn KNID-mail in Windows Live Mail?

Binnen zes stappen kun je Windows Live Mail gebruiken voor het lezen van jouw KNID-mailaccount. Voor Outlook 2007 of Outlook 2010 hebben we aparte handleidingen.

Stap 1: Klik op de blauwe knop linksboven, kies voor Opties en vervolgens voor E-mailaccounts.

Stap 2: In dit scherm klik je op de knop Toevoegen...

Stap 3: Klik op E-mailaccount en vervolgens op Volgende.

Stap 4: Voer in dit scherm je gegevens in. Onder het scherm staat de optie: Serverinstellingen handmatig configureren. Vink deze optie aan door op het witte vierkantje te klikken voor deze regel. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Stap 5: Hier dien je je gebruikersnaam (accountnaam) en de inkomende en uitgaande mailserver in te geven. Klik vervolgens op Volgende om door te gaan.

Stap 6: Jouw e-mailaccount is nu toegevoegd aan je e-mailprogramma. Klik op Voltooien om het scherm te sluiten en gebruik te maken van je e-mailaccount.