Hoe lees ik mijn KNID-mail in Outlook 2010?

Binnen zes stappen kun je Microsoft Outlook 2010 gebruiken voor het lezen van je KNID-mailaccount. Gebruik je Outlook 2007 of Windows Live mail? Dan kun je hiervoor de speciale handleidingen vinden onder de Veel Gestelde Vragen.

Zodra je Outlook 2010 hebt opgestart volg je onderstaande stappen:

Stap 1: Kies linksboven voor Bestand, daarna Info en kies vervolgens in het midden van het scherm voor Accountinstellingen. Daarna Info en kies vervolgens in het midden van het scherm voor Accountinstellingen.
Stap 2: Klik linksboven op Nieuw onder het tabblad e-mail.
Stap 3: Selecteer Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren en klik vervolgens op Volgende om verder te gaan.
Stap 4: Kies Internet- e-mail en klik vervolgens op Volgende om verder te gaan.
Stap 5: Hier voer je jouw gebruikersnaam (accountnaam), wachtwoord en de inkomende en uitgaande mailserver in. Klik vervolgens op Volgende om door te gaan.
Stap 6: Jouw e-mailaccount is nu toegevoegd aan je e-mailprogramma. Klik op Voltooien om het scherm te sluiten en om gebruik te maken van je e-mailaccount