Hoe lees ik mijn KNID-mail in Outlook 2007?

Binnen zes stappen kun je Microsoft Outlook 2007 gebruiken voor het lezen van je KNID-mailaccount. Voor Outlook 2010 en Windows Live mail hebben we aparte handleidingen.

Zodra je Outlook 2007 hebt opgestart volg je onderstaande stappen:

Stap 1: Klik op het tabblad Extra en selecteer vervolgens de optie Accountinstellingen.

Stap 2: Klik op de linksboven geplaatste knop Nieuw.

Stap 3: Voer in dit scherm je gegevens in. Onder het scherm staat de optie: Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren. Vink deze optie aan door op het witte vierkantje te klikken voor deze regel. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Stap 4: In dit scherm kies je de optie Internet- e-mail. Klik vervolgens op de knop Volgende.

Stap 5: Voer in dit scherm jouw gebruikersnaam (accountnaam), wachtwoord  en de inkomende en uitgaande mailserver in. Klik vervolgens op de knop Volgende om door te gaan.

Stap 6: Jouw e-mailaccount is nu toegevoegd aan Outlook 2007. Klik op de knop Voltooien om het scherm te sluiten en om gebruik te maken van je e-mailaccount.