Mijn internet doet het niet. Waar kan ik terecht met mijn storing?

Kabelnoord meldt actuele storingen en/of werkzaamheden op de website.

Is er geen storing bekend bij Kabelnoord? Probeer dan eerst je modem en eventueel je router te resetten. Dit doe je door de netstroomkabel(s) er een minuutje uit te halen, vervolgens eerst het modem weer van stroom te voorzien en daarna ook je router weer aan te sluiten. Helpt dit niet? Controleer dan de bekabeling en start je apparaat helemaal opnieuw op.

Het kan gebeuren dat er een tijdelijke storing plaatsvindt of dat er iets aan de hand is met jouw apparaat. Bel gerust met het Servicecentrum van Kabelnoord:

• Kabelnoord Servicecentrum (werkdagen 8.00 - 20.00 uur, zaterdag 9.00 - 17.00 uur, daarbuiten doorschakeling storingslijn): (0519) 701 701 (lokaal tarief) - kies optie 1