Het lampje 'Link' op mijn modem brandt niet. Wat betekent dit?

Het link lampje geeft aan of de modem verbinding heeft met de achterliggende apparatuur (computer, router). De modem heeft nu geen verbinding met deze apparatuur. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een aantal van deze mogelijke oorzaken zijn:

• De netwerk (utp) kabel zit niet in de modem en/of router/pc
  • De netwerkkabel is defect
  • De computer/router staat niet aan
  • De netwerkkaart van de computer is defect
  • De router is defect

Zijn bovenstaande punten in orde zijn maar brandt het lampje nog steeds niet? Neem dan contact op met het Servicecentrum van Kabelnoord, via 0519 - 701 701 ( optie 1).