Ik wil graag een tweede e-mailaccount aanmaken, hoe doe ik dit?

Klik hier en log in met je Mijn Kabelnoord-gebruikersnaam en  wachtwoord. Deze heb je bij de installatie van Kabelnoord ontvangen.

Mocht je het wachtwoord niet meer hebben, dan kun je op 'wachtwoord vergeten' klikken voor een nieuw wachtwoord.

Nadat je bent ingelogd, selecteer je eerst Mijn Producten en klik je vervolgens (2x) op e-mail. Je komt dan in een scherm waar het hoofdaccount al is ingevuld. Hier kun je, behalve wachtwoord en evt. alias, niets veranderen.

Je ziet dat er een tweede en derde account aangemaakt kan worden. Dit wijst zich verder vanzelf.

Je vult het gedeelte in voor '@knid.nl' (bijvoorbeeld alfredjodokuskwak@knid.nl), vervolgens vul je het wachtwoord in. Dit wordt niet geadministreerd en je dient dit wachtwoord dus zelf te onthouden.
Klik vervolgens op Toevoegen, het systeem geeft zelf aan of het gekozen account reeds bestaat.

Het nieuwe account is nu aangemaakt.