Welke mogelijkheden heb ik om mijn internet te installeren?

Kabelnoord biedt haar klanten twee opties voor installatie:

1. Volledige installatie (€ 50,00) - waar een installateur het modem en de computer installeert. E-mailadressen worden ingesteld, bij een installatie waarbij ook telefonie wordt geïnstalleerd zorgen we direct dat ook de telefoon(s) goed werken. De installatie wordt afgesloten met een demonstratie.
  2. Installatie (gratis) - de monteur komt langs om het modem aan te sluiten. De aansluiting en configuratie van je computer wordt door jezelf gedaan. Uiteraard is er een eenvoudige handleiding die je kan helpen met het aansluiten.