FOX Sports

FOX Sports is hét sportkanaal van Nederland. De zenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International brengen jou elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied.

FOX Sports Eredivisie (€8,50 p/mnd)
Op FOX Sports Eredivisie kijk je met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi. Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. Kijk de mooiste voetbaldocumentaires via FOX Sports Doc.

FOX Sports International (€7,50 p/mnd)
Met FOX Sports International kijk je naar de beste internationale topsporten. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en UEFA Europa League. Verder volg je live de Zuid-Amerikaanse bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana en de supercup van Duitsland. Maar FOX Sports International is meer dan voetbal. Kijk live naar de belangrijkste tennistoernooien uit de WTA en ATP World Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op FOX Sports International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

FOX Sport Compleet (€14,95 p/mnd)
Het Extra zenderpakket FOX Sport Compleet is een combinatie van FOX Sports Eredivisie & FOX Sports International en toegang tot FOX Sports GO. 

FOX Sports GO (gratis bij een FOX Sports Pakket)
Als abonnee van FOX Sports heb je gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijk je FOX Sports op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens in de EU op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met FOX Sports GO heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van FOX Sports! 

* Dit extra zenderpakket is beschikbaar als je een glasvezel- of coaxaansluiting hebt.

Bestel hier het FOX Sports pakket