Diensten op coax

Kabelnoord levert op het glasvezel- en coax-netwerk de volgende diensten: Televisie, Internet en Telefonie. De basis is altijd een Televisieabonnement: de aansluiting op het kabelsignaal waarmee je analoge televisie en radio ontvangt, met daarnaast een aantal digitale kanalen. Om digitale zenders te kunnen ontvangen heb je een digitale decoder of CI+ module en smartcard nodig.

Vanaf 1 september 2019 levert Kabelnoord op glasvezel- en radionetwerk een heel nieuw dienstenpakket zoals supersnel internet, Interactieve Televisie en voordelige Telefonie. Wil je ook alle mogelijkheden van Interactieve Televisie? Plaats dan hier je bestelling

Hieronder vind je de pakketten zoals we die tot nu toe geleverd hebben en die nog steeds worden gebruikt zowel op het coax- als op het glasvezelnetwerk.    

  • De nieuwe diensten zijn nu nog alleen beschikbaar voor het glasvezelnetwerk en de draadloze radioverbinding in Groningen. 
  • Als je ook gebruik wilt maken van de nieuwe interactieve diensten van Kabelnoord, dan heb je altijd minimaal een Internet abonnement nodig.
  • Ben je tevreden met je huidige pakket? Dan hoef je niets te doen en blijft alles bij het oude. 

Onze diensten*

Heb jij een coaxnetwerk en wil je deze diensten aanvragen?

* Deze diensten zijn vanaf 1 september 2019 alleen nog beschikbaar voor het coax-netwerk. Bestaande glasvezelklanten kunnen deze diensten blijven gebruiken of overstappen naar onze nieuw dienstenaanbod.

Doe de postcodecheck en bestel

Meer weten over deze diensten?

Vraag het de klantenservice

< WhatsApp Scan & chat

Scan de code met uw mobiele telefoon en begin te chatten of klik op Whatsapp Web